Bloemensalademix.

Bloemensalademix. Vandaag heerlijk aan het bloemenplukken geweest in mijn tuin, niet alleen voor op de tafel maar ook voor in mijn droogmachine.
zo maak ik een heerlijke gedroogde bloemen, kruidenmix waar ik een salade mee op kan fleuren.
Uiteraard kan dit nu met verse bloemen maar in de winter is deze mix natuurlijk handig en zo kan ik alvast een vooraadje aanmaken.
Bloemen plukken is een feestje op het moment in mijn prachtige bloementuin, de kleuren zijn overweldigend en na de buien van gisteren staat alles er weer heerlijk fris bij. Mijn innerlijke ik doet het goed in deze tijd, ontspannend genieten noem ik het.
De bloemenmixen die ik maak moeten kleurig en fleurig eruit zien maar ook een lekkere smaak geven.
Vandaar dat ik naast de bloemen ook wat kruiden toevoeg, in dit geval de honingsalie die ook nog eens vol met heerlijke kleine bloemetjes zit en de annanasmunt die door het mooie bonte blad en subtiele munt geur een frisse toevoeging geeft. 
mix van Goudsbloemen, Korenbloemen, Honingsalie en Annanasmunt.
Zo genieten van de natuur is toch geweldig!

Meer blogs

Mijn moeder als bron van inspiratie

Ik wil je graag meenemen op een reis terug in de tijd. Naar een reis in blind vertrouwen in gezond en puur eten. Waarbij ik hoop dat je, als je na het lezen van dit verhaal jouw ogen even sluit, ook jouw fijne herinnering aan dat gevoel van blind vertrouwen kunt oproepen.

Lees meer

Meer blogs

Mijn Vader

In mijn jeugd was er nog waardering voor de boer en zijn vakmanschap. Mijn vader won door zijn manier van verzorgen en voeden van de dieren veel prijzen. Mede hierdoor waren zijn dieren zeer gewild bij de slagers in de wijde omgeving.

Lees meer