Bloemensalademix

Bloemensalademix Vandaag heerlijk aan het bloemenplukken geweest in mijn tuin, niet alleen voor op de tafel maar ook voor in mijn droogmachine.
zo maak ik een heerlijke gedroogde bloemen, kruidenmix waar ik een salade mee op kan fleuren.
Uiteraard kan dit nu met verse bloemen maar in de winter is deze mix natuurlijk handig en zo kan ik alvast een vooraadje aanmaken.
Bloemen plukken is een feestje op het moment in mijn prachtige bloementuin, de kleuren zijn overweldigend en na de buien van gisteren staat alles er weer heerlijk fris bij. Mijn innerlijke ik doet het goed in deze tijd, ontspannend genieten noem ik het.
De bloemenmixen die ik maak moeten kleurig en fleurig eruit zien maar ook een lekkere smaak geven.
Vandaar dat ik naast de bloemen ook wat kruiden toevoeg, in dit geval de honingsalie die ook nog eens vol met heerlijke kleine bloemetjes zit en de annanasmunt die door het mooie bonte blad en subtiele munt geur een frisse toevoeging geeft. 
mix van Goudsbloemen, Korenbloemen, Honingsalie en Annanasmunt.
Zo genieten van de natuur is toch geweldig!

Meer blogs

Kookvlog #6: Moederdagfudge

Speciaal voor moederdag! Ik maakt vandaag overheerlijke moederdagfudge! Heerlijk voor bij een kopje koffie of thee.

Lees meer

Kookvlog #5: Kalfsschnitzel

Vandaag maak ik een lekker stukje kalfsschnitzel!

Lees meer

Kookvlog #2: Zelfgemaakte Granola

Annie maakt vandaag overheerlijke zelfgemaakte Granola! We hebben nu ook een aanbieding! Een pot Granola met een potje bloemenhoning voor maar 10 euro!

Lees meer

Kookvlog #1: Gehaktbrood van kalfsvlees

Alle ingrediënten komen van de eigen boerderij. Van het kookboek zijn inmiddels al een paar duizend exemplaren verkocht, in verschillende talen. Logisch want de lekkere recepten zijn toegankelijk voor iedereen en dankzij de duidelijke uitleg kan iedere thuiskok direct aan de slag.

Lees meer