Groentetuin, pluktuin en boomgaard

Niets is lekkerder dan een salade te maken van lekkere sla en kruiden uit de groentetuin. De Zomerschuur kweekt groentes voor de verkoop en voor de kookworkshops. Ook is er een speciale kruidentuin.
 
Bijzonder is ook de bloemenpluktuin met bloemen die niet alleen mooi zijn, maar ook culinair te gebruiken zijn. Denk aan Oost-Indische kers, korenbloem, goudsbloem, viool of zonnebloem. Als je middenin de kleurenpracht loopt en geniet van alle geuren zie je de natuur op haar best. In de gezellig ingerichte pipowagen kun je heerlijk ontspannen en genieten van een kopje zelf geschepte kruidenthee of een kopje koffie met wat lekkers erbij.
 
Wil je thuis ook genieten van de bloemenpracht? Voor € 7,50 mag je je eigen boeket plukken! Trouwens, ook schilderen of creatief bezig zijn met zelf geplukte bloemen is mogelijk. De Zomerschuur geeft diverse workshops.
 
In de kleine boomgaard van De Zomerschuur mag je ook je eigen verse appels en peren plukken. Dat fruit gebruikt Annie van Dam ook voor haar workshops of het maken van jam of chutneys.
 

Contact