Blogs & Vlogs

Kookvlog #6: Moederdagfudge

Speciaal voor moederdag! Ik maakt vandaag overheerlijke moederdagfudge! Heerlijk voor bij een kopje koffie of thee.

Kookvlog #5: Kalfsschnitzel

Vandaag maak ik een lekker stukje kalfsschnitzel!

Kookvlog #2: Zelfgemaakte Granola

Annie maakt vandaag overheerlijke zelfgemaakte Granola! We hebben nu ook een aanbieding! Een pot Granola met een potje bloemenhoning voor maar 10 euro!

Kookvlog #1: Gehaktbrood van kalfsvlees

Alle ingrediënten komen van de eigen boerderij. Van het kookboek zijn inmiddels al een paar duizend exemplaren verkocht, in verschillende talen. Logisch want de lekkere recepten zijn toegankelijk voor iedereen en dankzij de duidelijke uitleg kan iedere thuiskok direct aan de slag.

Introductie van de Zomerschuur

De allereerste vlog van de Zomerschuur is een feit! Annie van Dam introduceert het nieuwe Youtube-kanaal van de Zomerschuur en legt uit wat jullie hier allemaal kunnen verwachten.

Bloemensalademix

Vandaag bloemenplukken  in mijn tuin, niet alleen voor op de tafel maar ook voor in mijn droogmachine.
zo maak ik een heerlijke gedroogde bloemen, kruidenmix waar ik een salade mee op kan fleuren.

Mijn moeder als bron van inspiratie

Ik wil je graag meenemen op een reis terug in de tijd. Naar een reis in blind vertrouwen in gezond en puur eten. Waarbij ik hoop dat je, als je na het lezen van dit verhaal jouw ogen even sluit, ook jouw fijne herinnering aan dat gevoel van blind vertrouwen kunt oproepen.

Mijn Vader

In mijn jeugd was er nog waardering voor de boer en zijn vakmanschap. Mijn vader won door zijn manier van verzorgen en voeden van de dieren veel prijzen. Mede hierdoor waren zijn dieren zeer gewild bij de slagers in de wijde omgeving.

Contact